Tarzanstigen

Skönt med en ledig dag. Jag, Sofie och Fanny var på södra berget och gick Tarzan stigen, lyckades få till ett skrapsår gjorde ont som fan. Men vi klarade oss igenom hela stigen. Sitter på jobbet nu och gör sista nattpasset innan min stora ledighet på 8 dagar.

Imorgon åker jag till Stockholm med Fanny och Emma (sofies lillasyster)Emma ska shoppa och jag ska bistå, på fredag åker hon hem och på lördag drar jag fredde och rikard till Danmark för att handla på oss lite smått och gott.

Nu orkar jag inte skriva mer........spana in bilderna från dagen!





Midsommarhelgen

Vad helgen gick fort, söndag idag jobbat 2 nätter och laddar inför den tredje. har varit en kul midsommarhelg trots att jag jobbat, på midsommarafton drog vi tidgt till Stugan, på väg dit ringde syrran och sa att de tänkte komma upp från Stockholm, jätteskoj. Framme i stugan så gick vi ner till bryggorna och klädde midsommarstången härlig sommarstämming,
Senare på dagen kom några bekanta till mamma&pappa, vi åt grillat och annat gott. Sen blev det kubbturnering, mitt lag vann 2 raka mot Sofies lag : )  Framåt kvällen åkte jag in till jobbet och Sofie fortsatte mot Juniskär.

Lördag, såg till att vakna vid 13 efter en hektisk natt på akuten. Sofie och jag åkte till stugan, Pia och Fanny hade kommit, vi hade en lugn dag där och gjorde inget särskilt. Senare på kvällen bar det av in till stan igen för att jobba.

Idag så ska jag vila ut mig, Sofie slutar från IKEA vid 18 tiden så då åker vi ner på stan och äter nåt gott tänkte vi.


Här är bilder från helgen



Snart midsommar

Hemsk nyhet igår att en Polis blivit skjuten, man får sig en tankeställare på hur farligt yrkesval man gjort. Men som tur är så händer det inte så ofta, man får vara försiktigt och skulle det hända något som får man hoppas på att det går bra.  

19 grader varmt och solen lyser starkt, härligt. Är ledig idag skönt, jobbat måndag och tisdag natt. tisdags morgonen var inte så rolig på akuten tog emot en ung pojke som varit med i en brand, tyvärr så dog han för oss. Alltid lika trist när någon dör och ännu värre när det gäller barn.

Igår var det sovdag fram tills 14 tiden, sen åkte jag och sofie till stugan och åt grillat : )


Idag så ska vi gå på stan tänkte vi, inget särskilt som ska shoppas men man vet aldrig vad man hittar.

De närmaste dagarna är fyllda av jobb, midsommar imorrn otroligt vad tiden går fort. Jobbar dock hela helegn, men hinner fira lite imorrn innan jag åker till jobbet vid 21 tiden.

Det var allt.....tar någon fin bild idag kanske som får pryda min blogg!

Stockholm

Nu har vi (sofie&jag) haft våra dagar i Stockholm, imorgon flyger vi hem kl16:00 anländer vi midlanda. Vi ska hinna en stadsvända innan dess. I fredags så kom vi ner vid 12 tiden, jag hade jobbat natt så det blev en trött resa ner men kunde sova i några timmar iallafall. på dagen gick vi på stan, 20 grader varmt och sol. På kvällen så tog vi med Fredde på bio, Oceans 13 såg vi, jättebra film!

Lördagen bedrevs ute i Högdalen hos Johan och Staffan, vi hjälpte dem att köra ut deras gamla kök till tippen och sen åkte vi till Länna och handlade bygg grejer på Bauhaus, jävlar vad stort det var där. Senare på kvällen så grillade vi i Högdalen, vi satt ute och huttrade det var bara 10 grader varmt. Gott kött ialla fall.

Idag gjorde Sofie en mumsig smörgåstårta, så gott. Fick hit Rikard så han kunde äta sig mätt för dagen, sen så gav han oss lift in till stan, vi skulle på slottet och träffa Lennart, ordnade med några viktiga saker inför CTIF.

Ikväll blir det lugnt här på Drevkarlsstigen.

Bild på smörgåstårtan och bilder fårn när vi hälsade på Jens och hans lille son!
 

02:00

Är på jobbet, andra natten, nu är det bara en natt kvar sen så ledigt. Ser fram emot helgen, åker till Stockholm på fredag med sötnos. Schemat är fulltecknat, på fredagen hittar vi på nåt med mina klasskompisar och på lördag ska vi hjälpa Johan med hans lägenhet, han ska byta ut sitt kök, sen på kvällen hoppas jag på GrönaLund men vi får väl se. Söndag och måndag ska gå åt till shopping sen åker vi Norrut igen.

Vill hem och sova nu, segt tiden går ju så jävla långsamt från 02 fram till 07!

Återkommer med en laddad blogg på måndag!

Ledigt!

Vilket skön natt, äntligen fick jag sova efter ha jobbat 3 nätter. Var skönt, somnade vid 22 tiden med Sofie : )

Har varit fullt upp på de 3 natt pass jag gjorde på akuten, fylla,misshandel och andra sjukdomsfall. Mest var det fulla ungdomar som kom, trist avslutning på deras studentfirande, för det var mest studenter. en och annan minderårig med.

Igår så sov jag till 17 sen åkte jag och hämtade Sofie på IKEA, vi tvättade bilen, det var behövligt sen blev det en biltur på Södermalm och kollade in mina gamla barnsdomskvarter, var sig rättså likt.

Nu är det 2 dagars ledighet sen 3 nattpass igen. På fredag åker vi till Stockholm, ska visa nya lägenheten för Sofie och träffa mina kära klasskompisar.

Idag åker vi ut till Galtström och stugan, ska ta igen oss i solen är det tänkt.

Bilder  från dagen! 



Summering 6/6 och 7/6

Kanon väder idag igen, tar det lugnt hemma dock ska jobba 3 nätter på raken nu, kommer att bli körigt på akuten. Skolavslutningsnätter med fint väder då kommer det en hel del överförfriskade ungdomar och misshandlar, tyvärr. Men det händer en hel del så passet kommer att gå fort skönt det.

Igår var det nationaldag, Sofie och jag hämtade upp Tessa på Södermalm och drgog söderut, först en tripp förbi min stuga och sen lunchade vi på Galtströms café, vi hade tur och fick bordet mitt i solen. Kom en hel del folk efter oss men de fick vänta på ett bord. Sen rullade vi vidare till Hårte där Sofie och Tessa har stuga, åkte kustvägen, lyckades se 2 ormar, en död på vägen och en levande. I Hårte var det hur fint som helst, vi grillade, spelade kubb och tog det lugnt!

Nu kommer bloggen inte att uppdateras förräns på söndag då mina pass är avklarade....hoppas min förkyldning gått över tills också! 

Over and out!  

Klassåterträff, konfirmation och jobb

Så där då var det måndag igen då. Det har varit en hektisk helg, på lördag var det återträff för alla som gick ut 9:an för 10 år sedan här i Sundsvall. Festen var på aveny, länge sedan man var där men det var sig likt. Tyvärr var det grymt dålig uppslutning från min förra klass, vi var bara 10 st av 25 elever.  De flesta av oss som var där bodde inte ens i Sundsvall, så det var de som bor kvar som inte kom. Men men överlag var det kul, träffade gamla gymnasie kompisar blandannat. 

På söndag var det konfirmation i Sköns kyrka, det var Emma som skulle ta emot det kristna budskapet : ) Soligt och varmt, något svettigt i kyrkan. Efter det kyrkcermonin bar det av till bostaden för Buffé, satt i solskenet och mumsade. 

Idag har vi haft utbildning på jobbet, gått igenom den nya HLR instruktionerna. Mycket nytt att lära sig när det gäller medicinering och defibrillering. Fick träffa de nya sommarvikarierna också, var trevligt folk.

Ska åka träna på Brandstationen nu tänkte jag........

Återträffen 2007
.


Konfirmation

Konfirmanden


Arytmi obs., luxationer och kolon irritabile.

Nu har man kvicknat till, var en lugn natt överlag. Men ingen chans till att sitta ner och ta de lugnt i några minuter. Några hjärtinfarkter, buksmärtor, arytmier och brutna ben. 

Har nyss slukat en kebabrulle, åh vad gott det var!  Senare idag ska jag hämta Sofie på IKEA, hon har gjort sitt första pass där. Ska ta och utnyttja den rabatt hon har där också!

Ikväll blir det lugnt, laddar inför klassåterträffen som är på lördag kväll. Alla som gick ut årskurs nio för 10 års sedan. Tänk vad tiden går. Vi ska vara på aveny, hoppas alla komemr fårn klassen.


Bild från en  lyckad fest från PHS!

!


Over and out!