Nattpass

Äntligen var man hemma i Sundsvall, trivs bra i Stockholm också med Sundsvall är ändå hemma. Idag har jag och Fanny (systerdotter) varit ute i skogen och byggt koja, blev bra och hållbart använde mina jägarkunskaper.

Inatt ska jag jobba, hoppas på att det händer nåt så natten går fort. Imorrn är det ledigt ska hitta på nåt med Sofie då tänkte jag. Sen i helgen är det fulltecknat med konfirmation och släktträff men det är rättså lugnt.

Fick Theo "bomben" på min msn lista också kommer att bli några givande samtal där tror jag. Vi utgör ju trots all  en grym basgrupp till hösten!´
 
Det var allt!

Examination Självskydd

Idag var det dags, nästan 2 timmar med Polis våld. var himla skoj vi skulle förevisa grepp och andra tekniker för vår lärare. Jag och resten av klassen blev godkända. Känner mig lite mörbultad nu ikväll ont som fan över triceps eftersom många slag kom där.

Imorgon är det en föreläsning vid 13 tiden, innan dess ska jag och Rocky Ricardo ta en vända runt 3km spåret och inne på gymet. Sen vid 17 drar jag till Sundsvall ska bli så skönt. Plockar upp Pappa och Fanny i Sigtuna först.

Detvar väl allt för idag......saknar min sötnos!

Bilder



Frå
n besöket i söndags, utsikten från terassen och dagens match!
Rikard är fotograf till en del bilder!




Mot Derby

Snart fotboll??om några minuter ska jag iväg med gänget på fotbollsderby på Råsunda. Ska bli skoj det. Djurgården mot AIK, första gången jag ser de lagen spela. Igår så hade Fredde lite polare här och vi satt och snackade och de sänkte några kalla.

Idag var vi på IKEA och köpte lite prylar till lägenheten, hann med lite träning på PHS också.

 

Jag ska läsa Sofies arbete ikväll också, det är nog ett toppen arbete eller hur darling?!

 

I morgon blir någon bild från Derbyt.  Ha de bra mina vänner!


Grillspett

Skönt med söndag, ska in till stan idag och kolla på en present. Tar en tur förbi Sollentunavallen för att se vad Marie och Fredde har för sig också, de är funktionärer vid en friidrottstävling. De hade sjysst solbränna igår när de kom hem därifrån. 
Igår kväll var Rikard här, han gjorde iordning grillspett som vi grillade uppe på Plazan. Grymt gott.
 Blev klar med min förra lägenhet, städning och allt, känns bra.

Ikväll ska vi träna själskydd inför vårat prov på skolan. Köra igenom lite grepp och självförsvarsställningar.

Längtar hem till Sundsvall nu. 2 Skoldagar kvar bara.


Polishögskolan-Hatbrott

Idag hade Jag, Marie och Eva redovisning i Hatbrott, vår anmälan skulle granskas. Vi blev godkända efter lite väntetid.  Tyvärr så godkändes bara halva basgruppen så de andra får göra en tenta på fredag fast det ordnar dom! Vi hade handledning samtal idag också, summering av terminen och den SAU-vecka vi hade. Jag och Eva berättade om Polislivet i Sundsvall. Kul att höra de andra också.

Så skönt sommarlovet närmar sig.

Lägger ut lite bilder, vilken magnifik utsikt jag har från mitt rum. samt en bild på the Crew!

Saknar min älskling!


Ny lägenhet!

Äntligen har vi fått tag i lägenhet, Jag, Marie och Fredde mina klasskompisar. Vi har flyttat in i en 3 i Edsberg!
Här kommer vi få det bra, ligger på 8:e våningen grym utsikt!

Nu är de bara några dagar kvar i Skolan också innan sommarlovet, nu har man ett år kvar sen är man färdig Polis helt otroligt.




Ska se till att hålla bloggen uppdaterad också!