Glädje-Aspirantbesked!

Jag fick mitt Aspirant besked idag, Stockholm välkomnar mig, yeeesssss!!!

Skönt besked!

Ingenting nytt under solen.

Fredag, dagarna rullar på. Snart en vecka sedan man kom hem från Thailand. har inte gjorts så mycket denna vecka, pluggat en del på LUL och betvet. Nu är det 3 tentor kvar av denna termin, sen så är jag redo för termin 4.

Helgen blir inte så skoj, plugg plugg och åter plugg. LUL tentan är på onsdag sen åker jag till Sundsvall i några dagar, ska bli skönt.

Var allt för tillfället.... 

Underbara Thailand!

Ja då var man hemma igen då efter 2 helt underbara veckor i Thailand. Fan vad jag frös när jag kom till Arlanda igår. Som tru var så var Anders från klassen där och hade ett varmt mottagande : )

Vad ska man säga då, vi bodde på ett bra hotell som låg precis brevid stranden i Karon beach. Rättså nybyggt så allt vra fräscht.  Daghrana fylldes av att man låg på stranden jag under en parasolle och Soife i stekande sol. Vi hann med att göra utflykter till Phuket town, Phi-PHi islands och till en sago ö som heter Koh kai nok hur fint som helst där.

Nu är det 2008, några veckor kvar på den tredje terminen sen om allt går vägen får jag börja den sista. ska bli skönt! Måste plugga hårt nu dessa veckor, tenta i betvet och LUL samt vapenjuridik.
Var allt för nu.-.......Njut av bilderna!!

.image151
image152image153