SAU-dag 2

Ja då var Jag och Rikard i Sundsvall då. 2 dagar är redan gjorda på Polismyndigheten. Igår så var det presentation av trafikenheten, inte så underhållande. På kvällen så åkte vi ner på stan med Sofie och Emma för att ta en kvällsfika, bilderna är därifrån.
Idag så var vi ut och var med vid nykterheteskontroll samt hastighet. 8 fortkörare åkte dit, det blir 20.000 friska slanatar in i statskassan. Kallt som bara den var det, skönt att vi fick komma in till stationen tidgare.

Imorrn ska vi ut och kolla tungtrafik, hoppas man slipper frysa!

Mer info kommer i veckan....
image148
image147

Fest!

Fredag, härlig dag. Imorse skulle vi har föredragningen för Åklagaren men vår grupp klarade oss eftersom Fredde gjorde ett bra jobb, skönt. Sen blev det orientering, Nystedt och jag var klockrena som vanligt!

Igår kväll så var vi hemma hos Elin och åt Pizza, fy fan vad mat kvinnan hade. Är mätt än idag!

Ikväll ska vi ha fest här i kollektivet, ska bli skoj. tyvärr så kommer inte så många från klassen men det blir nog bra ändå.

Det var allt för nu.......

Tentan avklarad!

Fan vad skönt att det gick bra, jag behövde det med tanke på vilken fas jag är i. Blir en lugn skolvecka som det verkar, inte så himla mycket att göra. Ska läsa en del FU dock.

På fredag ska vi ha fest här i vårat kollektiv, hoppas många kommer nu!

Ska till Täby och käka lunch med Anders nu, ska bli gott!


Klart Slut!


I Tinget

denna dagen är har gått fort. Började morgonen med att skirva rar anmälan på fallet vi hade förrra veckan. Gjorde väl inte så stor nytta men nåt inflik fick jag till.
Sen hade vi batong träning, fick på hyfsade slag men det tar på armarna, men jag ska nog mest prata som Polis och inte slåss så mycket.

Efter lunch bar det av till Stockholms tingsrätt, korten nedan är från bilfärden i Lars A Nilssons "lilla gröna", var en underhållande färd för oss 3, Theo syns lite vagt på bilden. 2 rättegångar hann vi med. Först med en tjej som inte såg mycket ut för världen som hade begått de flesta brott. Rätten fann henne skyldig och hon åkte dit. 
Nästa mål var en kille i 27 årsåldern som åkt dit 2 gånger för att ha klottrat i tunnelbanan, finns det inget vettigare att göra i den åldern. Trodde mest det var småkillar som gjorde sånt där. han fick betala rejäla böter.

Det var allt......

image143image144
image146

15

Måndag igen då, haft en bra helg hemma i Sundsvall, inte gjort något mer än att bara umgåtts med Sofie. Vi var ut och åt indiskt i lördags, gott. Sen hyrde vi film, den nya beck. kommer hem och inser att de glömt lagt i filmen, mycket irriterande. Tillbaka ner och få filmen sen hem igen!
På söndagen tog vi och bakade, kanelbullar!

Idag ska jag åka och simma i Täby. Börjar skolan vid 12 tiden, idag så är det myndighetsdag på skolan, alla polismyndigheter kommer och gör reklam för sig. Ska bli kul att se, kommer att hänga mycket runt Stockholmslän, snart dags att söka aspirant. Avslutar dagen med orientering, trist.

Resten av veckan flyter väl på som vanligt.....ska träna mycket hade jag tänkt mig!

En bra höstdag

Hur har helgen varit då, ja du, var himla skönt när tentan var över på lördagen. Anders kom förbi på kvällen och vi började förfesta, sen drog vi till Viby, "casa" Granqvist. Mycket trevligt måste jag säga, blev lite salongberusad. Tog taxi till festen hemma hos Thomas&Co. 06B5 var rejält på gång, saknade mina vapendragare Nystedt och Mandoki. Skoj skoj, var där till 2-tiden sen åkte jag hem.


Vilken skön måndag det varit, vaknade vid 08-tiden, låg och drog mig ett tag för att hitta mig själv. Sen på med kläder för att åka kollektivt till Täby och möta Anders. Hård simning blev det, bra coaching av "farsan" där.
Tog en lång promenad med Elin nu i eftermiddag!


Tvättstuga ikväll, jag och Marie sköter jobbet!



 Har en lugn  skolvecka...yeees! Längtar till min sötnos i Sundsvall, på fredag så kommer jag!


Helvetesveckan över

Ja äntligen lördag eftermiddag, har varit en vecka fylld av ångest. Examinationerna har haglat tätt. I måndags så var det vapen tenta, kändes helt okej när jag skrev den så hoppas på ett G där då. På tisdag var det prov i D-HLR. har ju en hel del sånna kurser gjorda sedan tidigae, men alltid bra att repetera, skrfigligt prov där också, fick alla rätt!

Onsdag lugn dag med Bastaktik, fordonstopp. På torsdagen så hade vi en sista genomgång innan trafiktentan, blev mer förrvirrad, skulle inte ha gått.

Fredag, dagen D. Sim test. hade en vilopuls på 200 när jag klev in i hallen. Den höll i sig under hela tiden jag var där säger inget mer!

Idag trafiktentan, kändes helt okej, hoppas bara poängen räcker. Ikväll så är det fest hos Thomas i hans kollektiv, känner inte mig så festsugen, men gör nog ett besök där. 

Var nog allt!

Vapen tenta

Då var det måndag igen då. Har haft en härlig helg med Sofie, på fredag så kom hon vid 20.00 tiden. Hem till Edsberg där vi käkade tacos med Fredde&Marie.

På lördag så kom min systerdotter och vi åkte in till stan, shoppade hela dagen. Sofie gjorde nåt fynd. Själv så hade jag inget som skulle inhandlas. Är ju ingen impulsshoppare heller. Var på stan till 17 och sen hem för att vila upp oss inför kvällen.

På kvällen så träffade vi Erica och Rikard sen gick vi och käkade på mongolisk buffé på sveavägen. Mycket gott och trevligt, måste göras om.

Söndagen blev lite hektisk, vi åkte till Arlanda för att träffa Emma som skulle åka till Spanien i vecka med sin kusn. Mycket avundsjuk blir jag, men det är bara några månader kvar tills vi ska till Thailand.
Sen tog vi bilen ut mot Roslagen för att käka brunch med Anders och Anna. Mycket trevligt var det vid Waxholmshotell!

På eftermiddagen blev det Bromma flygplats, kaos, hur lång kö som helst. Träffade Linda också :) 

idag så har vi haft vapen tenta, kändes rättså lätt men man ska inte säga nåt för tidigt. Ikväll var jag och simmade med Theo, känns inte helt omöjligt att klara provet nu.